Prova biologiska vitaminer

Prova biologiska vitaminer

Många människor får inte tillräckligt med vitaminer, vilket kan göra dem sjuka eller trötta. Vitaminer är viktiga för att kroppen ska fungera ordentligt. Det är därför en bra idé att ta ett tillskott, och det är naturligtvis bättre att ta biologiska vitaminer än syntetiska dito. Biologiskt betyder att det finns naturligt i biologiska organismer och att det inte är tillverkat av människor i ett laboratorium med mycket kemikalier och tillsatsämnen som sällan redovisas i innehållsdeklarationen. 

För egen del började det med under hösten när jag på de dagliga promenaderna vid havet i Helsingborg kände mig så trött. Det var en trötthet som jag inte kände igen och jag skyllde på att det var dåligt väder. Sedan kom högtrycket och solen sken i en hel vecka men jag var lika trött för det. Då köpte jag biologiska vitaminer och jag märkte skillnad redan efter tre dagar. Jag tog ett piller när jag gick upp på morgonen och för mig fungerade det som värsta antidepressiva medicinen så jag kommer inte sluta med detta. Nu har det gått några månader och jag har aldrig känt mig så pigg och alert som jag gör nu och jag vill dela med mig av detta som jag tycker är som ett underverk till alla er som kommer hit. Ni skulle ju prova ett tillskott av biologiska vitaminer och se vad dem skulle kunna göra för skillnad för er också. Det är ganska billigt och du bör vara medveten om att din energinivå förmodligen är för låg. Men att detta kan återställas så att du känner igen dig själv igen. Det kommer att få dig att orka med alla prövningar i livet som vi ställs inför varje dag, alltifrån kollegor som suger energi till att du kommer orka städa din lägenhet när du kommer hem på kvällen!

Kommentarer är stängda.