Ta hand om din kropp

Ta hand om din kropp

Hej och välkomna till ett nytt blogginlägg, det har varit lite prat om hälsa och välmående så jag tänker faktiskt hoppa på det tåget för att diskutera lite om akupunktur. För er som inte har så bra koll så är akupunktur ett alternativ av behandling för att lindra sjukdomar och stärka hela kroppens välmående. Vid en behandling av akupunktur sticker man nålar på kroppen, har du en fobi för nålar så är kanske inte akupunktur den rätta behandlingen för dig. Men för er som inte har några problem med nålar så kan jag verkligen rekommendera den här behandlingen, speciellt om du har besvär med muskler och leder. Jag har väldigt lätt för att bli stel i kroppen, det krävs inte mycket motion för att mina muskler ska bli stela. Massage kan vara en absolut vara bra för det här, men jag föredrar faktiskt akupunktur framför massage. Som många andra behandlingar så reagerar vi människor olika, vad som är bäst för mig behöver därför inte vara bäst för alla andra. Akupunktur har en väldigt bra effekt på kroppen och en behandling främjar faktiskt hela kroppens hälsa, vilket så klart är en fördel. Sen är det klart att det här med nålar kan vara obehagligt för en del och det förstår jag absolut, många har en rädsla för nålar och då kan jag tänka mig att akupunktur inte är särskilt skönt. Jag tror att vi alla människor någon gång ibland behöver fylla på med lite energi och då kan jag verkligen rekommendera akupunktur som den typen av behandling. Kanske har du haft det lite stressigt under jul och nyår, koppla av lite och fyll på kroppen med energi för att bli återställd. Nu vill jag egentligen bara önska er en god fortsättning och en härlig dag, ta hand om er själva så hörs vi snart igen! 


Kommentarer är stängda.