Skulle du vara intresserad av personlig träning?

Skulle du vara intresserad av personlig träning?

Hej mina fina läsare och välkomna till måndagsinlägget. Vad kul att ni har tagit er en liten stund av er tid för att läsa det här inlägget som jag hoppas kan vara av intresse. Jag brukar ju dela med mig av sådant jag har varit med om och tycker är bra och så får man hoppas att mina inlägg kan vara till hjälp för er. I det här inlägget ska jag prata med er om att jag börjat med personlig träning, och jag har vänt mig till ett företag som erbjuder personlig träning åt alla i Mora med omnejd och det är ett företag som heter Åsas hälsa och träning som erbjuder detta, och ni kan läsa mer inne på hemsidan

Det var en arbetskamrat som rekommenderade mig att vända mig till Åsas hälsa och träning. Vi jobbar inom hemtjänsten bägge två och både min kollega och jag var i ganska dålig form, i alla fall hade ingen av oss tränat på flera år och vi har gått upp i vikt och inte tagit hand om oss själva särskilt bra. Det är ganska tungt det här jobbet, mycket tunga lyft och det gjorde att jag efter att tag fick värk i kroppen i kombination med övervikt. Det var då min arbetskamrat tyckte att jag skulle höra av mig till Åsas hälsa och träning, för det hade hon gjort ungefär en månad innan jag tog min första kontakt, och hon berättade hur bra det var och att det här med personlig träning gjorde så att hon både fick mindre värk i kroppen, men även mer energi till att bland annat orka med jobbet. Självklart vill berätta om det här för er med en liten förhoppning om att ni hör av er till Åsas hälsa och träning. 


Kommentarer är stängda.