Koppla av med massage

Koppla av med massage

Tjenixen bloggen! Torsdag eftermiddag och även fast jag har en hel timme kvar på jobbet så känner jag mig väldigt redo för att gå hem. Det har varit en tuff dag med väldigt mycket fysiskt arbete och det är först nu som jag känner att jag kan andas ut och ta det lite lugn. Apropå ta det lugnt, frågan är om det inte blivit dags för en massage snart. Den här kylan gör att mina muskler och leder har blivit väldigt stela och jag känner att allt intensivt arbete även har slitit ut kroppen en del. Även fast jag var ledig väldigt mycket under jul och nyår så var det inte direkt så att jag hade särskilt mycket tid för att vila utan det har varit en hektisk ledighet. Nu till helgen känner jag ändå att det finns gott om tid över för att unna sig själv lite avkoppling och vad passar inte bättre än massage då. Jag har inte varit på massage på evigheter känns det som, tiden har inte riktigt funnits där. Däremot så tycker jag verkligen om massage och det är alltid lika härligt att få en behandling. Som tidigare idrottare så kunde var jag mycket på massage i mina yngre dagar, för att få en snabbare återhämtning i musklerna och även kunna koppla av. Jag hade väldigt lätt för att få muskelbristningar och liknande så jag värnade mycket om min kropp och försökte bibehålla hälsan så gott det gick. Massagen har ju så många fördelar både psykiskt och fysiskt, det är värt att ta en behandling emellanåt. Nu måste jag faktiskt runda av inlägget här och fortsätta jobba ett tag till innan det är dags för att sätta sig på bilen hem mot Östersund. Jag önskar er alla en fortsatt trevlig dag och så hoppas jag att ni får en fin helg! 


Kommentarer är stängda.